Bli sponsor till Blågula Bilen

Det finns flera olika sätt för företag att sponsra vår verksamhet och Ukrainas kamp.

Slava Ukraini!

Sponsra Blågula Bilen!

Att som företag sponsra Blågula Bilen är ett bra sätt att stödja Ukraina. Vi är en partipolitiskt och religiöst obunden organisation, men vi tror på ett fritt Ukraina och att Ryssland bär det fulla ansvaret för den brutala invasionen av ukrainskt territorium. Vi arbetar primärt för att stödja Ukrainas försvar med efterfrågat material och fordon.

Sponsra en lastbil med last:
För 500.000 kr köper vi in en lastbil som blir er egen sponsrade lastbil. Summan täcker inköp av lastbil, administration, transportkostnader samt inköp av lämplig utrustning till Ukraina. Exakt vilken utrustning bestäms av mottagarna i Ukraina samt i dialog med er. Om ni vill synas på lastbilen med er logotyp, tillhandahåller ni dekaler som är lämpliga för lastbilen.

Som sponsor av lastbilen syns ni på Blågula Bilens hemsida på Sponsor-sidan samt på hemsidans sidfot som huvudsponsor. Ni får även exponering i Blågula Bilens sociala medier (Twitter / Facebook / Instagram) med bild på lastbilen (med er logotyp) och delar av lasten. Ni @taggas självklart i exponeringen. Vi tar fram lämplig text och bild/bilder för sociala medie-exponering i samarbete med er. Som sponsor av lastbil med last får ni (inom 4 veckor efter leverans av lastbilen till Ukraina) foto på er lastbil i relevant sammanhang i Ukraina för ert eget användande. Ni får nyttjanderätt för bilen i alla rimliga sammanhang, inklusive reklam för ert företag.

Kontakta oss på kontakt@blagulabilen.se för frågor/detaljer.

Sponsra en lastbil eller 4×4:
För 100.000 kr köper vi in en lastbil eller 4×4 som blir er egna sponsrade fordon. Summan täcker inköp av fordon samt transportkostnader till Ukraina. Om ni vill synas på lastbilen med er logotyp, tillhandahåller ni dekaler som är lämpliga för lastbilen.

Som sponsor av lastbilen syns ni på Blågula Bilens hemsida på Sponsor-sidan. Ni får även exponering i Blågula Bilens sociala medier (Twitter / Facebook / Instagram) med bild på lastbilen med er logotyp. Ni @taggas självklart i exponeringen. Vi tar fram lämplig text och bild/bilder för sociala medie-exponering i samarbete med er.

Kontakta oss på kontakt@blagulabilen.se för frågor/detaljer.

Sponsra ekonomiskt:
För valfri summa om minst 20.000 kr är ni med att sponsra lastbil och/eller utrustning till Ukraina. Summan används av Blågula Bilen till det ändamål som är mest akut för tillfället.

Ni får ett gåvobevis och ett inramat diplom att sätta upp hemma eller på företaget. 

Kontakta oss på kontakt@blagulabilen.se för frågor/detaljer.

Övriga sponsorer:
YrkesAkademin i Norrköping hjälper oss att fixa våra lastbilar så att lastbilen är i bra skick när den lämnas till Ukraina.

YrkesAkademins reparationer utförs genom donationer från följande företag, som sponsrar de delar som behövs för att sätta lastbilarna i bra skick:

– BDS Åby Biltillbehör AB, Åby

– STS Norrköping – Sydhamnens Trailer Service

– Batterigubben AB, Norrköping

– Tage Rejmes Lastvagnar AB, Norrköping

– Bilia LB:s Lastbilar AB , Norrköping

Utan de generösa donationer som dessa företag har bidragit med, hade vi inte haft möjlighet att reparera lastbilarna.

Castellum sponsrar Blågula Bilen med lagerlokal för vår verksamhet. Det är Castellums fastighet i Linköping som är Blågula bilens centrallager.

Det finns även fler sponsorer av Blågula Bilen som inte vill synas, utan endast hjälpa i bakgrunden. Om ni vill sponsra men inte synas på hemsidan eller i sociala medier så är detta självklart helt ok.

Våra sponsorer:

Swish

Öppna Swish och scanna QR-koden för att swisha en valfri gåva till 123 607 66 65.

Bank transfer

Bankgiro för betalningar inom Sverige:
5899-3932

Internationella betalningar:
IBAN: SE70 8000 0802 1818 4401 3431
BIC: SWEDSESS